Antena 3 CNN Actualitate Directorul societăţii de termoficare din Mangalia, arestat preventiv pentru abuz în serviciu şi şantaj

Directorul societăţii de termoficare din Mangalia, arestat preventiv pentru abuz în serviciu şi şantaj

Directorul societăţii de termoficare din Mangalia, arestat preventiv pentru abuz în serviciu şi şantaj
Sursa foto: anagagea.wordpress.com
16 Feb 2012   •   11:00

Simion Adrian Nikitas, directorul societăţii de termoficare din Mangalia a fost arestat preventiv pentru 15 zile sub acuzaţia de abuz în serviciu şi şantaj. Decizia instanţei poate fi atatacată cu recurs.

Acesta a fost audiat miercuri după-amiază de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind reţinut pentru abuz în serviciu şi şantaj.

Toată iarna locuitorii Mangaliei au suferit de frig în case din cauza neînţelegerilor dintre Primărie şi societatea de termoficare. Au fost perioade când aceştia nu au avut deloc căldură, sau când le-a fost furnizată după program.

Problemele apărute între Consiliul Local Mangalia şi societatea de termoficare Callatis Therm au apărut în urma unor neînţelegeri cu privire la restanţe, consiliul susţinând că singura sumă restantă este subvenţia neachitată de la bugetul de stat aferentă lunilor martie-septembrie 2011.

Viceprimarul din Mangalia, Constantin Filimon a cerut luni Corpului de Control al premierului declanşarea unei anchete la societatea de termoficare, motivul fiind refuzul acesteia de a furniza agent termic populaţiei.

În cursul zilei de miercuri, Filimon a declarat că va anunţa compania de termoficare cu privire la încetarea contractului, întrucât locuitorii oraşului "au stat în frig în această iarnă", precizează Mediafax.

Citeşte şi: Directorul Regiei de termoficare, reţinut pentru şantaj şi abuz


×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close