Antena 3 CNN Actualitate Directorul Spitalului Universitar face dezvăluiri despre cazul Colectiv. "Scriau cu marker pe ce mai rămăsese din pielea pacienţilor"

Directorul Spitalului Universitar face dezvăluiri despre cazul Colectiv. "Scriau cu marker pe ce mai rămăsese din pielea pacienţilor"

Directorul Spitalului Universitar face dezvăluiri despre cazul Colectiv. "Scriau cu marker pe ce mai rămăsese din pielea pacienţilor"
12 Noi 2015   •   10:55

Trauma medicilor care au tratat pacienţii din Colectiv abia acum incepe! Cazuri medicale sunt evaluate de oameni care nu au competenţa necesară. După 20 de ani în care toată lumea ne-a blamat ca nu ştim să tratăm pacienţi, cum să creada cineva ca acum am ştiut? Nu ar mai trebui să ne mai punem întrebarea de ce pleacă medicii, spune prof. dr. Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar Bucureşti.

Într-un interviu pentru Ziare.com, prof dr Cîrstoiu povesteste coşmarul primelor ore după incediul de la Colectiv, scenele şocante la care a asistat: "Scriau cu marker pe ce mai rămăsese din pielea pacienţilor, pe picioare, numele lor şi un cod, numărul de prezentare in UPU. (...) A fost un efort pe care oamenii nu l-au văzut."

Directorul Spitalului Universitar (SUB) a răspuns acuzaţiilor potrivit cărora transportul pacienţilor în striănătate a fost făcut prea târziu şi că nu au existat materialele necesare.

Citiţi întregul interviu pe ziare.com. 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv Spitalul Universitar
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close