Antena 3 CNN Actualitate Directorul STS, Ionel Vasilca, a demisionat: Nu am nicio urmă de vină!

Directorul STS, Ionel Vasilca, a demisionat: Nu am nicio urmă de vină!

Directorul STS, Ionel Vasilca, a demisionat: Nu am nicio urmă de vină!
29 Iul 2019   •   12:01

Directorul STS, Ionel Vasilca a anunțat, luni, că a înaintat președintelui Klaus Iohannis demisia sa din funcție, pentru a nu afecta prestigiul instituției.

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”, a precizat General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca.

Acesta a demisionat în urma scandalului creat de modul cum au acționat autoritățile statului în contextul crimei de la Caracal.

Ionel Vasilca a fost numit director al STS acum doi ani, de către președintele Klaus Iohannis, după ce anterior ocupase funcția de adjunct tehnic al directorului STS.

×
Subiecte în articol: STS demisie Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close