x close

Directorul unui liceu din Prahova, reclamat pentru că ar fi bătut un elev

de Antena3.ro    |    14 Apr 2011   •   23:01
Directorul unui liceu din Prahova, reclamat pentru că ar fi bătut un elev Foto: facenfacts.com

Directorul Liceului Teoretic din localitatea prahoveană Filipeştii de Pădure a fost reclamat la Inspectoratul Şcolar Judeţean şi la Poliţie de mama unui elev, care susţine că acesta i-a bătut copilul, în urma unui conflict cu o profesoară, informează Mediafax.

Potrivit reclamaţiei, directorul liceului l-a reţinut pe elevul de 17 ani într-o cameră a unităţii de învăţământ şi l-a agresat.

Femeia susţine că băiatul său a avut un conflict verbal cu profesoara de geografie, care s-a adresat directorului pentru a rezolva situaţia.

În cursul zilei de miercuri, mama a depus plângere şi la Poliţie. Conform unui comunicat dat publicităţii joi, atât elevul cât şi profesorul au fost audiaţi. Elevul susţine că a fost bătut şi ameninţat în biroul directorului, iar cadrul didactic a declarat că a avut o discuţie "pe un to categoric" cu băiatul, cerându-i o revizuire a comportamentului, dar neagă că l-ar fi lovit.

Poliţia şi ISJ au pornit o anchetă în acest caz, profesorului fiindu-i întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Citeşte mai multe despre:

profesor bataie elev liceu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati