Antena 3 CNN Actualitate Directorul unui liceu din Prahova, reclamat pentru că ar fi bătut un elev

Directorul unui liceu din Prahova, reclamat pentru că ar fi bătut un elev

Directorul unui liceu din Prahova, reclamat pentru că ar fi bătut un elev
Sursa foto: Foto: facenfacts.com
14 Apr 2011   •   23:01

Directorul Liceului Teoretic din localitatea prahoveană Filipeştii de Pădure a fost reclamat la Inspectoratul Şcolar Judeţean şi la Poliţie de mama unui elev, care susţine că acesta i-a bătut copilul, în urma unui conflict cu o profesoară, informează Mediafax.

Potrivit reclamaţiei, directorul liceului l-a reţinut pe elevul de 17 ani într-o cameră a unităţii de învăţământ şi l-a agresat.

Femeia susţine că băiatul său a avut un conflict verbal cu profesoara de geografie, care s-a adresat directorului pentru a rezolva situaţia.

În cursul zilei de miercuri, mama a depus plângere şi la Poliţie. Conform unui comunicat dat publicităţii joi, atât elevul cât şi profesorul au fost audiaţi. Elevul susţine că a fost bătut şi ameninţat în biroul directorului, iar cadrul didactic a declarat că a avut o discuţie "pe un to categoric" cu băiatul, cerându-i o revizuire a comportamentului, dar neagă că l-ar fi lovit.

Poliţia şi ISJ au pornit o anchetă în acest caz, profesorului fiindu-i întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

×
Subiecte în articol: profesor bătaie elev liceu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close