Antena 3 CNN Actualitate Discurs impresionant din mijlocul mulțimii. „Vă doresc să apucați vremurile în care România n-o să mai fie o colonie. Eu nu cred că o să le apuc”

Discurs impresionant din mijlocul mulțimii. „Vă doresc să apucați vremurile în care România n-o să mai fie o colonie. Eu nu cred că o să le apuc”

Discurs impresionant din mijlocul mulțimii. „Vă doresc să apucați vremurile în care România n-o să mai fie o colonie. Eu nu cred că o să le apuc”
19 Feb 2016   •   16:57

Ceea ce se întâmplă cu Antena 3 este expresia ideii că România a ajuns o colonie, este de părere Ilie Șerbănescu.

„Acesta este un trust românesc și am impresia că nu se vrea să existe ceva românesc în România”, a precizat analistul economic.

„Vă doresc să apucați vremurile în care România n-o să mai fie o colonie. Eu nu cred că o sa le apuc, dar cei mai tineri dintre voi cred că le veți apuca”, a mai spus Ilie Șerbănescu.

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice.

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

×
Subiecte în articol: ilie serbanescu post confiscat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close