Antena 3 CNN Actualitate Val de reacții după ce ministrul de Externe al României a făcut praf un discurs în limba engleză

Val de reacții după ce ministrul de Externe al României a făcut praf un discurs în limba engleză

Val de reacții critice pe internet la adresa Luminiței Odobescu, ministrul de Externe al României, după ce a făcut mai multe greșeli de pronunție în cadrul unui discurs susținut în limba engleză.

de Ioana Mircea    |    24 Aug 2023   •   20:49

Ministrul Afacerilor Externe al României, Luminița Odobei a susținut discursul la summit-ul Platforma Crimeea și a provocat amuzamentul internaților, din cauza pronunției.

"Agresiunea Rusiei nu a început cu războiul pe care l-a declanșat pe data de 24 februarie 2022, dar încă din anul 2014, cu anexarea ilegală a Peninsulei Crimeea. România va continua să susțină independența Ucrainei, suveranitatea și integritatea teritorială înăuntrul granițelor recunoscute internațional.Forțele ruse de ocupație tratează Crimea în cel mai nedrept și îngrozitor mod. Bombardamentele Rusiei sunt îndreptate împotriva ţintelor civile și a infrastructurii.

Citește și: Cine este Natalia Intotero, propunerea PSD pentru Ministerul Familiei

De asemenea, din cauza dimensiunii ample și a brutalității, aceste atacuri demonstrează o nepăsare totală pentru viețile oamenilor. România face parte dintr-un grup cheie care lucrează pentru a găsi soluția legală adecvată pentru un tribunal internațional pentru crime de agresiune", a fost discursul susținut de Luminița Odobei.

×
Subiecte în articol: ministru externe luminita odobei
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close