Antena 3 CNN Actualitate Dispariţie misterioasă în Constanţa: A plecat la pescuit şi nu s-a mai întors

Dispariţie misterioasă în Constanţa: A plecat la pescuit şi nu s-a mai întors

Dispariţie misterioasă în Constanţa: A plecat la pescuit şi nu s-a mai întors
Sursa foto: Foto: observator.ro
29 Noi 2011   •   07:33

Un fost poliţist din Constanţa s-a dus ieri al pescuit şi nu s-a mai întors. Rudele lui sunt deja disperate. După ore în şir de căutări sunt deja convinse că bărbatul a ajuns pe fundul lacului Taşaul. Pompierii şi scafandrii au cercetat cât au putut aseară zona, dar nu l-au găsit. În această dimineaţă vor relua însă căutările.

În locul pe care îl frecventa de ani buni. Portul Luminiţa de pe lacul Taşaul. După amiază, când au văzut că bărbatul nu mai dă niciun semn, rudele au încercat să stea de vorbă cu el.

Îngrijoraţi, cei dragi au mers pe malul apei să vadă ce s-a întâmplat cu bărbatul. Acolo i-au găsit maşina şi sculele de pescuit. Nici urmă de el însă. Iar maşina era descuiată. Convinse că s-a întâmplat o nenorocire, rudele au cerut ajutorul pompierilor.

La două ore de la începerea operaţiunii de salvare, doi scafandri au intrat în apele lacului Taşaul. Au periat fundul lacului vreme de o oră, dar nu au găsit trupul pescarului.

În cele din urmă angajaţii ISU au pus capăt căutărilor. Rudele bărbatului dispărut nu au renunţat însă. În speranţa că vor reuşi să dea de trupul neînsufleţit al bărbatului, rudele acestuia au apelat chiar şi la metode tradiţionale. Au aruncat în apă o plasă cu ajutorul căreia speră să-l găseseacă.

Oamenii nu au avut noroc. În această dimineaţă pompierii vor relua operaţiunea de căutare.

×
Subiecte în articol: disparitie inec pescuit ISU barbat disparut
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close