Antena 3 CNN Actualitate Dispariţie suspectă pe Dunăre. Doi bărbaţi s-au răsturnat cu barca

Dispariţie suspectă pe Dunăre. Doi bărbaţi s-au răsturnat cu barca

Dispariţie suspectă pe Dunăre. Doi bărbaţi s-au răsturnat cu barca
Sursa foto: Foto: barcaholic.ro
de N.B.    |    27 Dec 2011   •   20:54

Tragedie suspectă pe Dunăre. Doi bărbaţi s-au înecat după ce barca lor s-a răsturnat în mijlocul fluviului. Totul s-ar fi întâmplat din cauza Poliţiei de Frontieră, susţine singurul supravieţuitor, care crede că şalupa autorităţilor a învolburat apele Dunării şi le-a răsturnat barca.

Coşmarul tinerilor a început când încercau să cumpere fier vechi de pe o barjă. Când barca era aproape încărcată, un martor i-ar fi denunţat la 112. O ambarcaţiune a Poliţiei de Frontieră Feteşti a fi fost trimisă la faţa locului.

Rudele celor dispăruţi susţin că şalupa Poliţiei de Frontieră ar fi cauzat răsturnarea bărcii în care aceştia se aflau.

Reprezentanţii Poliţiei de frontieră spun o cu totul altă poveste. Au fost anunţaţi că mai mult persoane fură fier vechi de pe o barjă, dar nu le-au găsit. 

Rudele celor dispăruţi şi zeci de săteni i-au căutat azi-noapte, cu disperare, ore întregi. Fără rezultat.  De dimineaţă, au revenit pe marginea braţului Borcea şi au reluat căutarile, tot fără succes.

Un echipaj al ISU Ialomiţa, mai exact nouă sufofiţeri şi un ofiţer, s-a deplasat la faţa locului şi au început căutările cu o barcă pneumatică. Căutările au fost îngreunate şi de ceaţa care a fost destul de densă. Pompierii au identificat locul în care s-a răsturnat barca, însă, din păcate, nici urmă de cele două victime.

Şansele ca cei doi să fi scăpat cu viaţă sunt aproape inexistente. Apa are aproximativ 2 grade Celsius, iar frigul se simte năprasnic. Este lesne de înţeles de ce şansele de supravieţuire pentru cele două victime sunt extrem de mici. 

Rudele şi prietenii, ajutaţi de pompieri, continua căutările. Între timp, Poliţia de Frontieră verifică dacă în acuzaţiile lor există vreo fărâmă de adevăr.

 

×
Subiecte în articol: Dunare disparitie valuri
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close