Antena 3 CNN Actualitate „Dispărutul” Codruț Marta a dat în judecată ANAF

„Dispărutul” Codruț Marta a dat în judecată ANAF

„Dispărutul” Codruț Marta a dat în judecată ANAF
06 Iul 2017   •   07:55

Dispărut de mai bine de cinci ani în condiții suspecte, fostul șef de cabinet al ex-președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Codruț Alexandru Marta, a acționat, anul trecut, în judecată Direcția Generală a Finanțelor Publice, solicitând anularea unui act administrativ emis de autoritatea fiscală pe numele său, scrie Jurnalul Național.

Marta a fost reprezentat, în acest proces civil, de către un cabinet de avocatură din Capitală, cabinet care a reprezentat, în aceeași speță, alți 24 de reclamanți care, la rândul lor, au dat în judecată Finanțele Publice.

Procesul nu doar că a fost acceptat la judecată de două instanțe, dar a și fost dus la bun sfârșit, dispărutul Marta făcând, în luna noiembrie a anului trecut, chiar și recurs.

Decizia definitivă în acest proces a fost pronunțată, de Curtea de Apel București, la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, când reclamația a fost respinsă. Printre colegii de proces se numără și controversatul Elan Schwartzenberg, cel care l-ar fi văzut ultima dată în viață pe Codruț Marta în primăvara anului 2012 .

×
Subiecte în articol: Codrut Marta ANAF
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close