Antena 3 CNN Actualitate Disponibilizările din MAI vor avea loc, chiar dacă proiectul de lege a fost respins

Disponibilizările din MAI vor avea loc, chiar dacă proiectul de lege a fost respins

Disponibilizările din MAI vor avea loc, chiar dacă proiectul de lege a fost respins
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mai 2011   •   15:21
Disponibilizările din Ministerul de Interne vor avea loc, chiar dacă cele două Camere ale Parlamentului au respins proiectul Guvernului pe această temă. Potrivit Mediafax, conducerea ministerului va anunţa miercuri o serie de măsuri alternative la proiectul privind disponibilizările. Acesta prevede că numărul de posturi ocupate de poliţiştii şi funcţionarii din cadrul Ministerului se va reduce, pentru 2011, astfel încât să se încadreze în bugetul alocat.

"În urma şedinţei extraordinare convocate de ministrul Traian Igaş, la care au participat toţi şefii structurilor MAI, s-a găsit o soluţie alternativă în cazul proiectului de lege privind restructurările" au declarat, miercuri, pentru surse din minister.

Surselor citate susţin că în cursul zilei de miercuri conducerea ministerului va face publică o serie de precizări pe această temă.

Marţi după-amiază, şefii structurilor din Ministerul Administraţiei şi Internelor s-au întâlnit pentru a propune soluţii pentru continuarea procesului de restructurare din sistem. Asta după ce proiectul de lege privind disponibilizările a fost respins.

×
Subiecte în articol: disponibilizari MAI proiect de lege
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close