Antena 3 CNN Actualitate Dispozitivul care îţi poate îmbolnăvi copilul. Le face rău elevilor, dar e acceptat de majoritatea părinţilor

Dispozitivul care îţi poate îmbolnăvi copilul. Le face rău elevilor, dar e acceptat de majoritatea părinţilor

Dispozitivul care îţi poate îmbolnăvi copilul. Le face rău elevilor, dar e acceptat de majoritatea părinţilor
Sursa foto: Foto: panaceamobile.com
16 Oct 2012   •   07:47

Telefonul mobil se livrează împreună cu suzeta mai nou. Tot mai mulţi copii sunt nedezlipiţi de telefoane, încă de la vârste foarte mici.  Nu e de glumă însă, medicii spun că asta le afectează sănătatea. Tulburările de echilibru, pierderile de memorie sau oboseala cronică sunt doar câteva dintre problemele pe care le pot avea copiii din cauza telefoanelor mobile.

Aşa cum un cuptor încălzeşte mâncarea, tot aşa undele încălzesc celulele umane. Un raport întocmit de specialiştii australieni arată că undele electromagnetice sunt absorbite de către copii de 3,3 ori mai repede decât în cazul adulţilor. Interesant este că, la numai 10 ani, unii copii primesc - de la părinţi - două telefoane. Fiecare cu scopul său.

Şi părinţii şi copiii ştiu că telefoanele sunt toxice. Dar nu fac nimic. Unii profesori interzic telefoanele mobile, dar nu pentru sănătatea copiilor, ci pentru a nu le deranja ora. Aşa s-a inventat TELEPUNGA. La începutul orelor, copiii pun telefoanele într-o pungă şi le recuperează la sfârşitul programului.

În şcoli, regulamentele interzic telefoanele doar în timpul cursurilor. În rest, copiii sunt liberi să le folosească. Totuşi inspectorii şcolari au o soluţie: utilizarea căştilor.

×
Subiecte în articol: telefon mobil memorie
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close