Antena 3 CNN Actualitate Distracţie din plin la Vanghelion. Aproape 6.000 de oameni au petrecut la Revelionul Primarului Sectorului 5

Distracţie din plin la Vanghelion. Aproape 6.000 de oameni au petrecut la Revelionul Primarului Sectorului 5

Distracţie din plin la Vanghelion. Aproape 6.000 de oameni au petrecut la Revelionul Primarului Sectorului 5
01 Ian 2014   •   12:42

Dacă în pieţe intrarea a fost liberă, nu la fel s-a întâmplat în locurile unde petrecăreţii au fost serviţi cu mâncare şi băutură. De exemplu, biletele pentru celebrul Vanghelion, ajuns la cea de a 11-a ediţie, au fost epuizate încă de sâmbătă.

Aproape 6.000 de oameni s-au distrat la maximum la deja tradiţionalul Vanghelion oferit bucureştenilor de Primarul Sectorului 5.

Muzica a fost pentru toate gusturile şi i-a uns la suflet pe petrecăreţi, care au trecut de ritmuri rock la cântece populare şi au dansat de-au încins podeaua. Au încins atmosfera Pepe, Marcel Pavel, Puya, Alex Velea, dar şi Paul Anka şi Amr Diab.

Ospăţul a fost regesc. Mesele au fost încărcate cu produse tradiţionale, dar şi cu zeci de feluri de mâncare din bucătăria internaţională. Bucatele au fost pentru toate gusturile: somon fume, ruladă de purcel sau de hering marinat. Şi băutura a fost pe gustul petrecăreţilor.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie revelion
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close