Antena 3 CNN Actualitate Distracţie la cote înalte. Acesta este parcul de aventură cu cea mai lungă tiroliană din Europa Centrală

Distracţie la cote înalte. Acesta este parcul de aventură cu cea mai lungă tiroliană din Europa Centrală

Distracţie la cote înalte. Acesta este parcul de aventură cu cea mai lungă tiroliană din Europa Centrală
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Iul 2012   •   00:00

Părinţii vor plimbări, copiii... aventură. Distracţiile de vară în mijlocul pădurii sunt foarte căutate, la munte. Cine n-are suficientă energie să le facă faţă celor mici, îi trimite în taberele de "iniţiere" pe munte. Iar cine vrea să se bucure împreună cu ei de sporturi extreme, alege cea mai mare tiroliană din Europa Centrală.

De cinci ani, zeci de copii pot petrece în fiecare vară câte o săptămână de iniţiere pe munte. Unii dintre "discipolii" au câţiva anişori.

Pentru părinţi, cele şapte zile de aventură costă 600 de lei. Pentru puşti, sunt o lecţie de viaţă.

Gustul aventurii e viu şi în Munţii Harghitei. Parcul de aventură deschis anul trecut primeşte curajoşi de toate vârstele.

Vedeta parcului e o tiroliană lungă de aproape un kilometru. Gazdele spun că e cea mai lungă din Europa Centrală şi de Est.

Traversează un lac, pe o distanţă de 350 de metri, are şapte platforme de oprire, iar cea mai mare înălţime la care ajung iubitorii de senzaţii tari este de 16 metri.

Turiştii pot merge şi în drumeţii cu bicicleta pe munte sau în plimbări pe jos, pot urca pereţi abrupţi şi, după atâta sport, se pot bucura şi de mese bogate. Preţul unei nopţi de cazare în Harghita Băi porneşte de la 50 de lei, pentru o persoană.




×
Subiecte în articol: parinti
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close