Antena 3 CNN Actualitate Dmitri Peskov: Putin nu are concurent la preşedinţie

Dmitri Peskov: Putin nu are concurent la preşedinţie

Dmitri Peskov: Putin nu are concurent la preşedinţie
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
25 Dec 2011   •   15:44

Potrivit purtătorului de cuvânt al primului-ministru, Dmitri Peskov, Vladimir Putin este în continuare susţinut de majoritatea ruşilor, informează AFP, sursă citată de Mediafax.
   
"În calitatea de politician şi de candidat la preşedinţie, Vladimir Putin are în continuare susţinerea majorităţii", a declarat Peskov, ca răspuns pentru protestele de sâmbătă.
   
"În ceea ce priveşte revendicările manifestanţilor, opiniile lor au fost auzite. Noi le respectãm. Oamenii care au ieşit pe străzi sunt o parte importantă a societãţii, dar sunt în minoritate", a subliniat Peskov.
   
"Este evident cã Putin este candidatul la preşedinţie care nu are concurent", a adăugat acesta.
   
Zeci de mii de persoane au participat sâmbătă la Moscova la mitingul opoziţiei, care denunţă presupusele fraude înregistrate în scrutinul legislativ din 4 decembrie, câştigat de partidul Rusia Unită, condus de Vladimir Putin.
   
Fostul ministru rus al Finanţelor Aleksei Kudrin a declarat, sâmbătă, în cursul mitingului de la Moscova, că Rusia riscă să se confrunte cu "o revoluţie" dacã nu va exista dialog între putere şi opoziţie. "Este necesară o platformă de dialog, altfel va izbucni o revoluţie, vom pierde şansa unei schimbări pe cale paşnică în Rusia", a declarat Kudrin, pe care premierul Vladimir Putin îl consideră "un prieten".

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close