x close

DNA a anunţat că nu va ancheta faptele sesizate de Elena Udrea în legătură cu Coldea pentru că procedura nu a fost respectată

de A.B.    |    12 Feb 2015   •   18:25
Procurorii spun că nu au început urmărirea penală în cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al SRI pentru că fostul ministru nu a respectat procedura privind denunţul formulat.

În răspunsul oficial al Direcţiei Naţionale Anticorupţie se arată că Elena Udrea a fost chemată pe 5 şi 6 februarie la DNA pentru a preciza denunţul pe care l-a formulat însă fostul ministru nu s-a prezentat, spun procurorii.

"În denunţul formulat de Udrea Elena nu sunt indicate faptele în sensul art. 290 Cod procedură penală raportat la art. 289 Cod procedură penală. În acest context, conform normelor de procedură penală, doamna Udrea Elena a fost citată să-şi precizeze denunţul formulat, pentru data de joi - 5 februarie, respectiv pentru data de vineri - 6 februarie, dar nu s-a prezentat", potrivit DNA.

Într-un interviu acordat unui site de ştiri, Elena Udrea a declarat că a intervenit la Victor Ponta pentru numirea Laurei Kovesi la şefia DNA şi că Florian Coldea a fost cel care a propus revenirea lui Kovesi de la Bruxelles. Aceasta a mai spus că cei doi au "o foarte bună relaţie". Fostul ministrul al Dezvoltării Regionale a mai spus că Dorin Cocoş ar fi dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă la solicitarea lui Coldea.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati