Antena 3 CNN Actualitate DNA: B1 şi OTV, contracte din şpaga lui Vanghelie

DNA: B1 şi OTV, contracte din şpaga lui Vanghelie

DNA: B1 şi OTV, contracte din şpaga lui Vanghelie
13 Mar 2015   •   19:38

O parte din şpaga primită de Marian Vanghelie de la afaceristul Dumitru Marin, în contul acordării unor contracte din bani publici, a reprezentat-o plata unor contracte de publicitate în favoarea a două televiziuni, OTV și B1 TV.

Informația apare în referatul prin care DNA solicită judecătorilor arestarea preventivă a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, informează Agerpres.

Fragmente din referat:

"Un alt mod de plată al „comisionului" de către suspectul Dumitru Marin l-a constituit încheierea şi plata unor contracte de publicitate în favoarea unor televiziuni indicate de către inculpatul Vanghelie Marian-Daniel."

"Astfel, în anul 2009, l-a solicitarea inculpatului Vanghelie Marian-Daniel, societăţile controlate de către Dumitru Marin au încheiat contracte de publicate în valoare de aproximativ 2.000.000 de euro în favoarea societăţii OCRAM TELEVIZIUNE S.R.L. (operatorul postului de televiziune OTV), controlată de Diaconescu Dan, persoană apropiată inculpatului Vanghelie Marian-Daniel (aceste contracte nu au fost executate de către această din urmă societate comercială, fiind în schimb plătite de cele dintâi)."

"De asemenea l-a solicitarea inculpatului Vanghelie Marian-Daniel, PREMIER PALACE S.R.L. a un încheiat contracte de publicate în valoare de aproximativ 200.000 de euro în favoarea societăţii B1 TV CHANNEL S.R.L. (operatorul postului de televiziune B1 TV)."

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close