Antena 3 CNN Actualitate DNA îl vrea 4 ani la închisoare pe Gigi Becali. Ce s-a întâmplat astăzi în dosarul Valiza

DNA îl vrea 4 ani la închisoare pe Gigi Becali. Ce s-a întâmplat astăzi în dosarul Valiza

DNA îl vrea 4 ani la închisoare pe Gigi Becali. Ce s-a întâmplat astăzi în dosarul Valiza
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Mai 2013   •   19:45
UPDATE - Decizia definitivă în recursul din dosarul "Valiza" va fi dată de instanţa supremă în 4 iunie. La termenul de luni, procurorul anticorupţie a arătat că, în cazul lui Gigi Becali, o eventuală pedeapsă care să permită suspendarea ei ar fi un "nonsens juridic".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gigi Becali a ieşit din închisoare. N-a mers spre libertate, ci spre Înalta Curte, unde l-a aşteptat o nouă încercare: sentinţa în dosarul Valiza. În cătuşe, cu capul plecat, dar pus pe glume, Gigi Becali a făcut circ timp de trei ore.

I-a ironizat pe judecători şi a strigat că nu se teme de nimic, pentru că îl are pe Dumnezeu de partea lui. Doar că, procurorii îl vor patru ani după gratii.

Gigi Becali riscă o pedeapsă şi mai mare - de patru ani de închisoare - în dosarul Valiza. Procurorul DNA a cerut luni Completului de cinci judecători de la instanţa supremă condamnarea lui Gigi Becali la patru ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", a Alinei Ciul la doi ani cu executare, iar a lui Victor Piţurcă, Teia Sponte şi Radu Marino la câte  doi ani cu suspendare.

Patronul echipei Steaua este acuzat că le-a promis jucătorilor de la U Cluj o valiză cu 1.7 milioane de euro, ca să câştige un meci cu CFR Cluj. Un "stimulent" pe care procurorii au pus o ştampilă grea: MITĂ.


×
Subiecte în articol: Gigi Becali dosarul valiza
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close