Antena 3 CNN Actualitate DNA va primi bugetul pe care l-a cerut pentru 2015. Kovesi: "În cursul nopţii am primit un mail"

DNA va primi bugetul pe care l-a cerut pentru 2015. Kovesi: "În cursul nopţii am primit un mail"

DNA va primi bugetul pe care l-a cerut pentru 2015. Kovesi: "În cursul nopţii am primit un mail"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Dec 2014   •   17:40

DNA va primi bugetul solicitat pentru anul 2015. Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţine că a primit un mail în cursul nopţii, prin care a fost înştiinţată că situaţia banilor pentru DNA a fost rezolvată.

"În cursul nopţii am primit un e-mail din partea reprezentanţilor Ministerului Finanţelor care au precizat că propunerile noastre au fost însuşite şi urmează să se regăsească în fişa de buget a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Aşteptăm să vedem forma finală a proiectului care va fi trimis în Parlament", a declarat, vineri, Laudra Codruţa Kovesi.

Ieri, Kovesi a mers la Ministerul de Finanţe să ceară socoteală pentru faptul că instituţia pe care o conduce nu mai are buget propriu.

În urma discuţiilor, ministrul pentru Buget, Darius Vâlcov, a explicat că alocările bugetare s-au făcut către Ministerul Public şi aceasta este instituţia care împarte banii mai departe, către direcţiile din subordine, inclusiv DNA.

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi buget
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close