Antena 3 CNN Actualitate Doar în România: Două tone de parapeţi au fost furate de pe un drum judeţean din Suceava

Doar în România: Două tone de parapeţi au fost furate de pe un drum judeţean din Suceava

Doar în România: Două tone de parapeţi au fost furate de pe un drum judeţean din Suceava
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Apr 2013   •   14:22
Peste 30 de parapeţi de protecţie din zinc de pe marginea unui drum judeţean din Suceava au fost furaţi, sâmbătă, pe o lungime de 200 de metri, aceştia, cu o greutate totală de aproximativ două tone, fiind transporaţi cu un autovehicul, conform Mediafax.
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii din Calafindeşti s-au sesizat, sâmbătă, cu privire la furtul parapeţilor de pe marginea DJ 209D.
Oamenii legii au stabilit că pe o distanţă de 200 metri au fost demontaţi, prin deşurubarea şuruburilor de fixare, 32 de parapeţi din cei 35.
Conform sursei citate, parapeţii sunt confecţionaţi din tablă zincată, având lungimea de 6 metri fiecare, o lăţime de 25 centimetri şi o greutate de aproximativ 60 de kilograme, ceea ce înseamnă că cei 32 de parapeţi furaţi cântăreau 1,9 tone.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că pentru demontarea parapeţilor, hoţii au folosit unelte mecanice, iar pentru transportarea acestora a fost utilizat un autovehicul având în vedere dimensiunile mari şi greutatea parapeţilor.
Doi reprezentanţi ai Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Suceava, care administrează drumul respectiv, au participat la cercetarea la faţa locului şi urmează să stabilească valoarea prejudiciului.
 

×
Subiecte în articol: tone Suceava România furt distanta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close