Antena 3 CNN Actualitate Doar în România: Un bărbat din Vaslui a vrut să verifice o butelie cu chibritul şi a ajuns la spital în stare gravă

Doar în România: Un bărbat din Vaslui a vrut să verifice o butelie cu chibritul şi a ajuns la spital în stare gravă

Doar în România: Un bărbat din Vaslui a vrut să verifice o butelie cu chibritul şi a ajuns la spital în stare gravă
29 Iun 2013   •   15:54
Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea vasluiană Brădeşti, a fost preluat, sâmbătă, în stare gravă, de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Iaşi, după ce a suferit arsuri pe 35 la sută din corp, în încercarea de a verifica o butelie cu chibritul, conform Mediafax.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bărbatul s-a autoincendiat din greşeală în momentul în care încerca să verifice o butelie de aragaz cu un chibrit. 
Din nefericire, scăpările de gaz de la racordul buteliei la aparatul de gătit au făcut ca flacăra puternică să-i izbucnească în faţă, bărbatului luându-i foc şi hainele.
"Echipajul medical al ambulanţei deplasate la intervenţie a constatat că pacientul a suferit arsuri pe aproximativ 35 la sută din suprafaţa corpului, în special la faţă, mâini şi torace. În consecinţă, s-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD pentru preluarea bărbatului care era conştient, în ciuda arsurilor suferite", a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa. 
Preluat de elicopterul SMURD din municipiul Bârlad, bărbatul din Brădeşti a fost transportat la Spitalul de Arşi din Iaşi.
 

×
Subiecte în articol: butelie barbat ambulanta elicopter SMURD
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close