x close

Dobriţoiu, la Sinteza zilei: Datele expuse în comunicatul STS vor fi verificate de organele de cercetare penală

de A.M.P    |    05 Feb 2014   •   23:14
Dobriţoiu, la Sinteza zilei: Datele expuse în comunicatul STS vor fi verificate de organele de cercetare penală 482 Foto captura Antena 3

Presedintele Comisiei de Apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu, a comentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei", comunicatul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), în care se arată că discuţia cu mediul Zamfir a avut loc începând cu ora 19.30.

Dobriţoiu a afirmat la Antena 3 că datele expuse în acest comunicat vor fi verificate de către organele de cercetare penală.

"Toate apelurile la 112 sunt înregistrate. Dacă cineva de la STS a emis acel comunicat de presă vorbind de ora 19, putem de aici deduce că ori s-au şters datele din sistem de la ora 16 încolo, şi este o chestiune care trebuie să atragă răspundere penală, pentru că altfel, datele expuse vor fi verificate de către organele de cercetare penală", a spus Corneliu Dobriţoiu la Antena 3.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a transmis luni un comunicat de presă în care "protestează ferm faţă de afirmaţiile potrivit cărora doctorul Radu Zamfir ar fi trimis coordonatele geografice prin Sistemul 112".

În acelaşi comunicat, STS arăta că discuţia cu mediul Zamfir a avut loc începând cu ora 19.30, deşi medicul Radu Zamfir a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a raportat prăbuşirea avionului la ora 16:16, după ce Zamfir fusese sunat în prealabil, la 16:06, de către Inspectorul General al IGSU.
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati