Antena 3 CNN Actualitate Doctoriţă psihiatru din Capitală, înjunghiată de un pacient în timpul unei consultaţii (VIDEO)

Doctoriţă psihiatru din Capitală, înjunghiată de un pacient în timpul unei consultaţii (VIDEO)

Doctoriţă psihiatru din Capitală, înjunghiată de un pacient în timpul unei consultaţii (VIDEO)
02 Mar 2010   •   08:25

O doctoriţă psihiatru din Capitală a fost înjunghiată luni seară, chiar în timpul unei consultaţii, de către un pacient. Agresorul s-a năpustit asupra femeii cu un briceag şi a reuşit să o taie pe faţă şi antebraţ. În stare de şoc, femeia a fost înternată la Spitalul Universitar Bucureşti. La audierile care au avut loc în ultimele ore, bărbatul nu a reuşit să îşi explice fapta.

Medicul psihiatru încerca să consulte un pacient de 47 de ani, adus la Ambulatoriul Cotroceni. În timp ce îi făcea investigaţiile medicale, bărbatul a scos un cuţit şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a tăiat-o pe femeie.

Colegii acesteia au sărit în ajutor şi au reuşit să-l imobilizeze pe agresor.

Plină de sânge, femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar.

"Este medic primar psihiatru şi are 38 de ani. În timpul consultaţiei, pacientul a scos un cuţit cu care a tăiat-o pe faţă, străpungându-i obrazul, pe antebraţ şi scalp. Acum este în Clinica de chirurgie plastică a Spitalului Universitar de Urgenţă. Chiar dacă nu putem spune că rănile i-ar putea pune viaţa în pericol, totuşi femeie a fost în stare de şoc după acest incident", a declarat Bogdan Popescu, purtător de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Agresorul a fost reţinut de către poliţişti. Oamenii legii încearcă acum să afle care este motivul pentru care femeia a fost atacată.

Bărbatul va fi acuzat, cel mai probabil, pentru vătămare corporală.



Antena 3


×
Subiecte în articol: medic injunghiat psihiatru pacient
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close