Antena 3 Actualitate Doctorul Virgil Musta explică de ce a crescut la Timișoara numărul celor decedați din cauza coronavirusului

Doctorul Virgil Musta explică de ce a crescut la Timișoara numărul celor decedați din cauza coronavirusului

30 Mar 2020   •   19:51
Doctorul Virgil Musta explică de ce a crescut la Timișoara numărul celor decedați din cauza coronavirusului

Dr. Virgil Musta, medicul de la Timișoara cu cei mai mulți pacienți români vindecați de coronavirus, a explicat luni, la Antena 3, de ce a crescut în ultimele zile numărul pacienților decedați din cauza coronavirusului.

"Am primit pacienți foarte gravi din județele limitrofe, pacienți care în momentul internării erau intubați și cu forme nu grave ci critice de boală, persoane în vârstă cu comorbidități multiple și care, din nefericire, evoluția lor a fost una nefavorabilă.

În schimb, în același timp, la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara, ambele secții de boli infecțioase sunt ocupate la maxim și persoanele care au forme ușoare, medii spre severe pânâ în momentul de față evoluează bine.

Nu fac referire la persoanele din Terapie Intensivă unde situația este puțin altfel, dar acolo sunt alți specialiști care duc această bătălie", a spus dr. Virgil Musta, la "Punctul de Întâlnire".

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close