Antena 3 CNN Actualitate O firmă din Sibiu îşi constrânge angajaţii să se vaccineze anti-COVID. Document obţinut de Antena 3

O firmă din Sibiu îşi constrânge angajaţii să se vaccineze anti-COVID. Document obţinut de Antena 3

Angajații unei case de avocatură din Sibiu s-au revoltat după ce au fost puși în fața unei alegeri pe care ei o consideră nedreaptă. Aceștia au primit un mail prin care au fost informați că, în cazul în care vor refuza vaccinarea, atunci vor trebui să prezinte un test PCR negatv la fiecare trei zile pentru a se putea prezenta la serviciu.

O firmă din Sibiu îşi constrânge angajaţii să se vaccineze anti-COVID. Document obţinut de Antena 3
Sursa foto: Hepta
11 Mar 2021   •   11:25

În spaţiul public au început să apară informaţii despre anumiţi patroni care îşi condiţionează angajaţii să se vaccineze sau să se testeze.

Antena 3 a obţinut documentul de la o firmă de avocatură care încearcă să-şi constrângă salariaţii pentru a se vaccina anti-COVID.

''Informăm cu toate detaliile pe care le avem şi le putem aduna atât din spațiul public, cât și de la autorități şi lăsăm decizia finală să fie a fiecărui angajat'', a spus Dragoş Atanasiu, om de afaceri. 

''Vaccinul este opţional. Există operatori care îl încurajează vaccinul. În acest sens, atât angajaţii şi cleinţii pot veni la muncă chiar dacă nu au vaccinul, deci nu putem impuse acest vaccin'', a spus Daniel Mischie, preşedintele HORA.

Reprezentanţii Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării spun că gestul patronului nu are nicio bază legală.

Săpămâna trecută mii de oameni au ieşit în stradă, nemulţumiţi de vaccinarea obligatorie.

În Capitală, participanţii au adus cu ei tricolorul, dar şi pancarte pe care scrie "Libertatea şi dreptul de a decide sunt sacre" iar în alte oraşe din ţară, protestatarii şi-au dat foc la măştile de protecţie în semn de protest.

×
Subiecte în articol: Sibiu serviciu test COVID-19
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close