Antena 3 CNN Actualitate Documentarul Wild Carpathia a avut premiera în SUA. Actriţa Maria Dinulescu, prezentă la eveniment

Documentarul Wild Carpathia a avut premiera în SUA. Actriţa Maria Dinulescu, prezentă la eveniment

Documentarul Wild Carpathia a avut premiera în SUA. Actriţa Maria Dinulescu, prezentă la eveniment
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Ian 2012   •   20:08

Imaginea României este promovată peste Ocean. Documentarul Wild Carpathia, în care prinţul Charles declară că este descendent al lui Vlad Ţepeş, a fost prezentat în cadrul unui eveniment găzduit de muzeul ştiinţei din Miami.

România a avut şi ea un reprezentant la difuzarea documentarului, în persoana actriţei Maria Dinulescu.

Paul Lister, realizatorul documentarului Wild Carpathia, a fost prezent la difuzarea în Miami a materialului despre România. Imaginea României în lume a fost principala grijă a realizatorului scoţian.

Actriţa Maria Dinulescu a fost şi ea prezentă în Miami pentru a promova o imagine pozitivă a ţării noastre. Ea a profitat de eveniment şi pentru a sublinia importanţa muncii depuse de Paul şi echipa lui.

Documentarul Wild Carpthia încearcă să arate oamenilor o faţă a României pe care mulţi nu o cunosc.

La crearea unei imagini pozitive a ţării noastre a ajutat şi prinţul Charles, care apare în documentar şi nu a contenit cu laudele la adresa României.

Paul Lister speră ca, prin documentarul său, să ajute la salvarea pădurilor din România. El încearcă acum să atragă şi alte celebrităţi care să apară în părţile doi şi trei ale documentarului Wild Carpathia. Printre cei cu care Lister se află în discuţii este chiar unul din cei mai buni actori de la Hollywood, Will Smith.

 


×
Subiecte în articol: In premiera
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close