Antena 3 CNN Actualitate Documente explozive. Ce i-a scris Gabriela Firea lui Klaus Iohannis în scandalul apei

Documente explozive. Ce i-a scris Gabriela Firea lui Klaus Iohannis în scandalul apei

Documente explozive. Ce i-a scris Gabriela Firea lui Klaus Iohannis în scandalul apei
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Feb 2019   •   19:24

Consilierul prezidențial, șeful Departamentului Securității Naționale, a trimis un document ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș. 

„Vă transmitem alăturat scrisoarea conducerii Primăriei Municipiului București, adresată domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, prin care, în esență, solicită sprijinul în vederea clarificării aspectelor privind calitatea și potabilitatea apei produse și distribuite în București, având în vedere impactul pe care această stare de lucruri o poate avea asupra populaiei. 

Ținând seama de importanța acestei probleme, îndeosebi sub aspectul unor posibile consecințe negative vizând sănătatea populației din municipiul București, vă adresăm rugămintea de a dispune analiza acestei tematici și a ne comunica punctul dumneavoastră de vedere, pentru informarea fundamentată a Președintelui României”. 

Anexat la această solicitare este scrisoarea trimisă de Gabriela Firea președintelui Klaus Iohannis și directorului SRI, Eduard Helvig. 

„Consider că este o situație extrem de gravă și vă informez că intenționăm să depunem chiar și o plângere penală pentru acțiuni care pot afecta sănătatea și viața bucureștenilor, dar și în ceea ce privește răspândirea de informații false, care pot crea panică în rândul populației”, se arată în scrisoarea trimisă de Firea. 

×
Subiecte în articol: scandalul Iohannis documente Klaus Iohannis
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close