Antena 3 CNN Actualitate Documente explozive de la Bruxelles. Dărâmarea Guvernului Dăncilă în trei pași

Documente explozive de la Bruxelles. Dărâmarea Guvernului Dăncilă în trei pași

Documente explozive de la Bruxelles. Dărâmarea Guvernului Dăncilă în trei pași
10 Noi 2018   •   23:16

Sabina Iosub a prezentat, sâmbătă, în exclusivitate, la "Se întâmplă în România", documente explozive de la Bruxelles.

Documentele vin de la cel mai înalt nivel și pot să afecteze profund România.

Cine îi cere președintelui Klaus Iohannis să denunțe public protocoalele, dar și cine condamnă încercarea de înlocuire din funcție a procurorului general Augustin Lazăr.

sursa foto: Antena 3/ Se întâmplă în România

Prima provocare pentru Guvern va fi rezoluția împotriva României de marți. Parlamentul European a lucrat la un document în care se declară profund îngrijorat de reforma legislației judiciare și penale din România și condamnă intervenția violentă și disproporționată a forțelor de poliție din timpul manifestațiilor de stradă din luna august, de la București

Proiectul de rezoluție vine după ce la 3 octombrie legislativul european a organizat o dezbatere în plen privind situația statului de drept din România la care a participat premierul Viorica Dăncilă.

Al doilea test de care trebuie să treacă Executivul este moțiunea de cenzură pregătită de Opoziție, dar care ar putea fi susținută și de dizidenții din partid proveniți din filialele conduse de puciști.

Axa Firea - Stănescu - Țuțuianu ar avea de partea sa cel puțin 30 de deputați și 15 senatori, dacă adunăm numărul parlamentarilor care au rămas fideli președinților de CJ care i-au propulsat pe listele electorale.

Guvernul va trebui să facă față și forței străzii. Pentru finalul de an sunt anunțate pe rețelele de socializare ample manifestații.

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close