Antena 3 CNN Actualitate Documente uimitoare - ataşate de şeful ANI la dosarul de judecată cu Mircea Badea

Documente uimitoare - ataşate de şeful ANI la dosarul de judecată cu Mircea Badea

Documente uimitoare - ataşate de şeful ANI la dosarul de judecată cu Mircea Badea
Sursa foto: Foto: Antena3
10 Ian 2013   •   22:07

Jurnalul Național a publicat, în exclusivitate și integral, plângerea formulată de șeful Agenției Naționale de Integritate către instanță, privind încălcarea drepturilor sale nepatrimoniale, prin ironiile repetate, făcute de Mircea Badea la Antena 3, de-a lungul timpului, în cadrul emisiunilor "În gura presei" și "Sinteza Zilei".  Badea a comentat acuzațiile din dosarul intentat de către Horia Georgescu, precizând că nu l-a făcut niciodată "onanist" pe seful ANI, doar i-a spus că e ANIst, adică lucrează la ANI. Mircea Badea a exemplificat că, așa cum domnia sa primește referințe de genul "antenist", seful ANI poate fi adresat cu apelativul "ANIst", scrie jurnalul.ro.

De asemenea, Badea a comentat și apelativul "giumbix", spunând că termenul nu există în dicționar, deci este deschis la libera interpretare, însă, în acest caz, apelativul "giumbix" reflectă simpatia ce i-o poartă șefului ANI.

Referitor la lezarea reputației șefului ANI, Mircea Badea a comentat că ironiile sale nu au facut nici pe departe atât rău cât au făcut declarațiile lui Sorin Georgescu, fratele lui Horia Georgescu. Acesta îl acuza pe șeful ANI de furt și înșelăciune, referindu-se la o sumă de bani.

În afara documentelor deja publicate, dosarul cuprinde mai multe anexe cu toate afirmațiile lui Mircea Badea despre șeful ANI, CV-ul lui Horia Georgescu(!) , precum și "Raportul Comisiei către Parlamentul European si Consiliu", privind progresele înregistrate de România în cadrul mecanismului de cooperare și verificare (MCV). O justificare pentru atașarea acestor două documente nu se regăsește la dosar.

În continuare, dosarul este completat de transcrierile comentariilor lui Mircea Badea la adresa șefului ANI, din 24.10.2012, 25.10.2012, 28.10.2012, 04.11.2012, 11.11.2012, 18.11.2012, (cd-uri atasate) precum și de două articole publicate de Jurnalul Național: STENOGRAME: Horia Georgescu, şeful ANI, punea pile la Sorin Blejnar redactorului-şef al revistei Kamikaze, Cătălin Prisăcariu (EXCLUSIV) si Horia Georgescu a dat mită pentru a fi angajat la DNA.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close