Antena 3 Actualitate Documentul bombă care arată ca SRI a plantat probele în dosarul Cosma

Documentul bombă care arată ca SRI a plantat probele în dosarul Cosma

26 Oct 2017   •   16:53
Documentul bombă care arată ca SRI a plantat probele în dosarul Cosma

A apărut un document  bombă în cazul familiei Cosma. În acest dosar este invocată o înțelegere infracțională dovedită prin ceea ce găsiseră ei pe un stick. Stickul propriu-zis însă nu exista fizic în dosar.

Potrivit luju.ro, DNA a ieșit cu o explicație uluitoare. În precizările depuse de procurorul de ședință al DNA, Dragoș Andrei Păduraru, acesta explica dispariția stick-ului prin faptul că acesta a fost returnat proprietarei Store Cecilia.

Ceea ce omite DNA să spună este faptul că Institutul pentru Tehnologii Avansate este o unitate militară a Serviciului Român de Informații, în care nimeni nu poate intra, iar o asemenea expertiză, potrivit normelor europene, nu poate fi acceptată într-un dosar penal, întrucât este efectuată de "experți" care nu îndeplinesc criteriul de independență, fiind angajați ai statului acuzator. Și mai grav, la efectuarea Raportului de constatare tehnico-stiintifica de catre UM-ITA-SRI, având ca obiect recuperarea datelor șterse nu a participat proprietara stick-ului, Cecilia Stroe, și nici vreo altă persoană din tabăra adversă procurorilor DNA, care au realizat acest dosar folosind inclusiv interceptări realizate în cooperare cu SRI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close