Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant încercând să vândă un kilogram de haşiş

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant încercând să vândă un kilogram de haşiş

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant încercând să vândă un kilogram de haşiş
13 Apr 2013   •   16:09

Doi bărbaţi, unul dintre ei cetăţean spaniol, au fost arestaţi preventiv, la Constanţa, pentru trafic de droguri, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă un kilogram de haşiş, cu 5.000 de euro, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, cei doi, un cetaţean spaniol în vârstă de 32 de ani şi un constănţean de 31 de ani, au fost prinşi de poliţişti în cartierul Tomis Nord din Constanţa, în timp ce încercau să vândă 121 de capsule de haşiş, ambalate în folie de plastic, în greutate de un kilogram, în schimbul sumei de 5.000 de euro.
   
Anchetatorii au stabilit că drogurile au fost aduse în ţară cu autocarul din Spania, în urmă cu aproximativ o lună, de către cetăţeanul spaniol, în bagajele sale personale.
   
Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorul de caz, iar magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile, pentru trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc.

×
Subiecte în articol: barbati hasis flagrant trafic de droguri
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close