Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi care provocau accidente rutiere şi şantajau şoferii implicaţi, reţinuţi de poliţişti

Doi bărbaţi care provocau accidente rutiere şi şantajau şoferii implicaţi, reţinuţi de poliţişti

Doi bărbaţi care provocau accidente rutiere şi şantajau şoferii implicaţi, reţinuţi de poliţişti
Sursa foto: Foto: aeroclubangersmarce.com
de N.B.    |    19 Aug 2011   •   12:30

Doi bărbaţi de 25 şi 29 de ani, din judeţul Ialomiţa, sunt cercetaţi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, se arată într-un comunicat al IGPR.

În data de 17 august, în jurul orei 11.00, în urma unui eveniment rutier petrecut în localitatea Afumaţi, cei doi i-au pretins conducătorului celuilalt autoturism implicat, 200 de lei pentru că le-ar fi avariat maşina.

Cei doi l-au amenintat pe şofer că, în cazul în care nu vor primi banii, vor sesiza organele de poliţie despre evenimentul rutier produs şi că i se va reţine permisul de conducere.

În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştiii i-au depistat pe cei doi, pe şoseaua de centură a Capitalei, în momentul în care erau implicaţi într-un alt eveniment rutier.

Ambele evenimente rutiere au fost produse în timp ce suspecţii se deplasau pe drum cu prioritate, opreau şi îi invitau pe ceilalţi conducători auto să traverseze intersecţia, moment în care accelerau şi intrau în coliziune cu cei aceştia. Ulterior, solicitau diverse sume de bani conducătorilor autoturismelor implicate pentru a nu sesiza organele de poliţie cu privire la evenimentul produs.

×
Subiecte în articol: santaj circulatie trafic IGPR
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close