Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi s-au omorât în bătaie într-o vilă din Poiana Braşov

Doi bărbaţi s-au omorât în bătaie într-o vilă din Poiana Braşov

Doi bărbaţi s-au omorât în bătaie într-o vilă din Poiana Braşov
Sursa foto: Poiana Brasov
18 Dec 2009   •   13:33

Doi bărbaţi au murit într-o vilă din Poiana Braşov, după ce s-au luat la bătaie pe fondul consumului de alcool. Incidentul s-a petrecut joi seară, în vila Crystal Forest iar procurorii nu exclud implicarea altor persoane în conflict.

Unul dintre cei doi bărbaţi, care lucra ca îngrijitor la vilă, şi-a chemat joi un prieten în vizită, să bea împreună. "Poliţia a fost sesizată în jurul orei 20.00, iar la faţa locului s-au deplasat o echipă de poliţişti criminalişti şi procurori. Într-o încăpere din vilă a fost găsit cadavrul bărbatului de 51 de ani, iar cealaltă persoană se afla în comă profundă. Se pare că cei doi bărbaţi au consumat alcool împreună, apoi între ei a izbucnit un conflict şi s-au luat la bătaie", a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului judeţean de poliţie Braşov, citat de Mediafax.

Poliţia a găsit la faţa locului o bâtă, cu care cei doi s-au lovit reciproc, provocându-şi multiple fracturi craniene. Unul dintre bărbaţi a fost găsit în viaţă de echipajul de poliţie, dar acesta a decedat la scurt timp după ce a fost internat la Spitalul Judeţean Braşov.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: poiana brasov crima
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close