Antena 3 CNN Actualitate Două fetițe au murit în căruța bunicului, lovită de două mașini, pe un drum din Brașov. Se întorceau de la târg

Două fetițe au murit în căruța bunicului, lovită de două mașini, pe un drum din Brașov. Se întorceau de la târg

Grav accident rutier în care care și-au pierdut viața doi copii de 3, repectiv 14 ani. Este tragedia unei familii care se întorcea de la târg, între localitățile Tărlungeni si Budina, cu atelajul bunicului în care se aflau cei 3 nepoți: două fetițe de 3 si 14 ani, un adolescent de 16.

Două fetițe au murit în căruța bunicului, lovită de două mașini, pe un drum din Brașov. Se întorceau de la târg
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    08 Aug 2021   •   13:10

Cele două fetițe se aflau în atelajul hipo condus de bunicul lor, au murit pe loc, când un autoturism a lovit atelajul din spate cu forță, proiectându-l pe celălalt sens de mers, unde a fot lovit din plin de un alt autoturism care circula regulamentar

Un tânăr, martor din autoturismul care circula regulamentar, a povestit cum le-a aruncat calul cu tot cu căruță în parbrizul mașinii. Acesta s-a dat jos și s-a dus să vadă dacă cei doi copii trăiesc, i-a mișcat pe amândoi să vadă și au sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care au găsit cei doi copii de 3 și 14 ani, două fetițe, în stop cardio-respirator și pentru care nu au mai putut face nimic, acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Conducătorul auto vinovat de accident este din aceeași localitate, din Budila, iar oamenii, rude si apropiați strânși la fața locului spun că individul circulă des cu viteză.

Un echipaj de la Brigada Mobilă de Jandarmi și unul SAS s-au deplasat la fața locului pentru a menține ordinea, astfel încât lucrurile să nu degenereze din cauza durerii suferite de rudele persoanelor decedate.

Cei din atelaj erau rude, bunicul cu nepoții, iar cea de a 5-a victimă este conducătorul auto care circula regulamentar, transportat la spital cu leziuni craniene.

La fața locului s-au efectuat cercetări și măsurători, iar medicina legală a venit să ridice cele două trupuri neînsuflețite. Familia mai are doi copilași care erau acasă.

”În jurul orei 09:50, s-a produs un accident rutier între localităţile Târlungeni şi Budila, în care au fost implicate 2 autoturisme şi o caruţă. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 5 victime. Printre victime se numără şi 3 minori”, a transmis duminică ISU Braşov.

Doi minori, cu vârste de 3, respectiv 14 ani au fost găsiți de salvatori în stop cardio-respirator, iar al treilea minor era conştient şi a fost transportat la spital de către un echipaj medical. Din păcate, pentru cei doi, nu s-a mai putut face nimic.

ISU Braşov a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi 4 ambulanţe SMURD.

De asemenea, la intervenţie participă şi un echipaj din cadrul Serviciul de Ambulanţă Braşov.

Traficul pe DJ 103 B a fost complet blocat în zona accidentului.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close