Antena 3 CNN Actualitate Doi copii din Dej au fost la un pas de moarte după ce s-au răsturnt cu un ATV de mici dimensiuni

Doi copii din Dej au fost la un pas de moarte după ce s-au răsturnt cu un ATV de mici dimensiuni

Doi copii din Dej au fost la un pas de moarte după ce s-au răsturnt cu un ATV de mici dimensiuni
Sursa foto: Foto: newforcemotor.ro
28 Apr 2012   •   20:21

O simplă joacă a fost la un pas să se transforme într-o tragedie pentru doi copii din Dej. Cei doi au intrat cu un ATV într-o ţeavă de gaze şi apoi s-au răsturnat.

Vecinii au încercat să le acorde primul ajutor, fără să-şi dea seama că le pot face mai mult rău. Medicii ne atenţionează încă o dată - victimele accidentelor de orice fel au nevoie de îngrijiri speciale.

Cei doi copii au ieşit să se plimbe cu un ATV de mici dimensiuni în parcul de lânga bloc. Au pierdut controlul şi au intrat într-o ţeavă de gaze, după care s-au rasturnat. Totul, în faţa unui vecin. Când i-a văzut prăbuşiţi, nu a stat pe gânduri şi a încercat să-i ajute. Fără să-şi dea seama că le poate face mai mult rău.

Bărbatul a alergat într-un suflet la cea de-a doua victimă, un băiat de aproape 10 ani. Era conştient, dar plângea şi acuza dureri pe tot corpul. Impactul l-a aruncat câţiva metri în aer şi exista riscul să fi suferit fracturi la coloană.

Din fericire, ambii copii sunt în afara oricărui pericol. Au rămas însă internaţi la Spitalul Municipal din Dej sub supraveghere medicală.

×
Subiecte în articol: joaca Dej spital copii accident rasturnare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close