Antena 3 CNN Actualitate Doi copii înecați în lac, în timp ce se jucau cu mingea. Cei doi au fost găsiți înghețați

Doi copii înecați în lac, în timp ce se jucau cu mingea. Cei doi au fost găsiți înghețați

Misiune contra cronometru pentru pompierii din Dolj. Doi copii au fost scoși din apele înghețate ale unui lac și duși de urgență la spital în stare de inconștiență. Din nefericire, cei doi au murit în mâinile medicilor după ce, timp ce patru, ore, medicii au făcut tot posibilul pentru a-i ține în viață.

Doi copii înecați în lac, în timp ce se jucau cu mingea. Cei doi au fost găsiți înghețați
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    15 Feb 2021   •   07:50

Băieții de 9, respectiv 11 ani, din satul Răcarii de Sus, se jucau pe stradă, împreună cu sora unui dintre ei, de doar 6 ani. Fetița a văzut când cei doi au căzut în apă și a anunțat speriată părinții.

Aceștia le-au luat urma și au găsit mingea cu care cei mici se jucau pe malul unui lac prevăzut cu indicatoare de avertizare, care se afla pe o proprietate privată. 

În cele din urmă, sătenii au chemat salvatorii. După zeci de minute de căutări, cei doi copii au fost scoși din apă, înghețați. 

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Poliției orașului Filiasi au fost sesizați duminică seara cu privire la faptul că doi copii s-au înecat într-un lac din extravilanul satului Răcarii de Sus.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care împreună cu părinții copiilor, au identificat și au scos dintr-un haleșteu ce aparține unui tânăr de 22 de ani din Filiași doi minori, de 9 și 11 ani, din localitate.

„Heleșteul este amplasat în extravilanul comunei Răcarii de Sus, pe o proprietate privată și este prevăzut cu indicatoare de avertizare”, au transmis polițiștii.

Din primele informații, se pare că cei doi se jucau pe marginea lacului, când mingea le-a căzut în apă. Unul dintre copii a încercat să scoată mingea, însă a alunecat, , iar celălalt ar fi încercat să îl scoată și a căzut și el în apă.

×
Subiecte în articol: copiii inecati
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close