Antena 3 CNN Actualitate Doi hoţi au fost prinşi după ce au fost recunoscuţi în clipuri de manele

Doi hoţi au fost prinşi după ce au fost recunoscuţi în clipuri de manele

Doi hoţi au fost prinşi după ce au fost recunoscuţi în clipuri de manele
05 Mai 2011   •   20:26
Poliţiştii maghiari ştiu pe de rost videoclipurile manelistului Liviu Guţă. Aşa i-au găsit pe doi dintre cei mai căutaţi bărbaţi din Europa. Sunt doi băimăreni care coordonau o grupare de hoţi din tiruri, iar în timpul liber erau figuranţi în videoclipuri de manele.

Japonezul şi Zoli, din Baia Mare, apar în două dintre videoclipurile lui Liviu Guţă. Autorităţile de la Budapesta presupun că aceştia ar fi susţinut financiar manelistul pentru a apărea în imagini.

Oricum, finalul povestirii nu a fost unul cu cântec pentru cei doi interlopi. Au fost ridicaţi cu cătuşe în urma cu trei zile dintr-un apartament de lux din Olanda. Asta după ce, în aprilie, poliţiştii au făcut percheziţii în peste 60 de locaţii din Romania, Germania, Franţa şi Ungaria şi au arestat mai mulţi suspecţi.

Re
ţeaua se ocupa cu jaful tirurilor de pe drumurile din Franţa şi Germania. Aceştia se plimbau prin parcările din jurul marilor oraşe şi acţionau asupra autovehiculelor încărcate cu cosmetice de lux sau calculatoare. Reuşeau să mute marfa în doar câteva minute într-o furgonetă care avea compartimente speciale, ascunse de ochii curioşilor.

În fruntea reţelei se aflau cei doi români, urmaţi de câţiva coordonatori de naţionalitate maghiară şi jefuitorii francezi. În total, prin activităţile lor, Japonezul şi Zoli ar fi provocat un prejudiciu de peste 3 milioane de euro. Ei vor fi predaţi autorităţilor franceze.
 

×
Subiecte în articol: hoti politisti manele
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close