Antena 3 CNN Actualitate Doi jandarmi, spulberați pe trecerea de pietoni la Bacău

Doi jandarmi, spulberați pe trecerea de pietoni la Bacău

Doi jandarmi, spulberați pe trecerea de pietoni la Bacău
Sursa foto: foto: pixabay.com
26 Aug 2016   •   11:03

Doi jandarmi bacauani, de la Gruparea Mobila, au fost loviti, astazi, de o masina, in timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut pe Calea Republicii, la iesirea din Bacau spre Bucuresti, in dreptul unei benzinării, potrivit Desteptarea.

Din primele cercetari efectuate de politistii rutieri la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 79 de ani, din judetul Bacau, in timp ce conducea un autoturism Matiz, nu ar fi respectat culoarea rosie a semaforului electric si a surprins si accidentat doi pietoni, un barbat si o femeie, care traversau strada pe marcajul pietonal.

In urma impactului, barbatul de 38 de ani a murit, iar femeia de 28 de ani a fost ranita si transportata la spital unde a ramas internata pentru ingrijiri medicale.

Mai multi oameni s-au strâns la locul accidentului, iar un bacauan chiar a inceput sa-l resusciteze pe pietonul accidentat, pâna la sosirea echipajelor medicale, dar din pacate acesta nu a raspuns manevrelor si a fost declarat decedat.

Soferul de 79 de ani a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, iar in continuare politistii fac cercetari pentru infractiunile de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Oficialii de la Gruparea de Jandarmi Mobila (GJM) Bacau au confirmat ca barbatul decedat in urma acestui accident era angajat al unitatii.

Jandarmul decedat era casatorit si avea doi copii.

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close