Antena 3 CNN Actualitate Au avut nunta vineri și a doua zi au rămas fără dar. Hoțul a fugit cu 17.800 de euro, în Suceava: ”Mai aveam de plătit prăjiturile, soția e îngrozită”

Au avut nunta vineri și a doua zi au rămas fără dar. Hoțul a fugit cu 17.800 de euro, în Suceava: ”Mai aveam de plătit prăjiturile, soția e îngrozită”

Doi tineri proaspăt căsătoriţi, din Suceava, au rămas fără banii strânşi la nuntă, a doua zi după eveniment.

Au avut nunta vineri și a doua zi au rămas fără dar. Hoțul a fugit cu 17.800 de euro, în Suceava: ”Mai aveam de plătit prăjiturile, soția e îngrozită”
Sursa foto: pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2022   •   09:49

Cei doi miri au strâns la nuntă 17.800 de euro (lei, lire sterline şi euro), dar suma a fost furată sâmbătă, imediat după eveniment.

Hoțul intrat în apartamentul celor doi și a luat 17.800 de euro, bani pe care mirii îi strânseseră la nuntă. 

”Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. Hoţul a folosit o scară, cu ajutorul căreia a urcat, a deschis geamul de la bucătărie şi a intrat în casă.

A căutat peste tot şi a luat toţii banii pe care i-am strâns la nuntă.

Eu bănui că este vorba de concubinul unei vecine, de la un etaj superior, iar la Poliţie, acolo unde am depus plângere, ne-au spus că persoana respectivă este cunoscută şi că a mai creat probleme de ordin penal”, a declarat mirele pentru Monitorul de Suceava. 

Bărbatul a mai spus că nici măcar nu şi-a plătit toate datoriile şi cheltuielile realizate pentru organizarea petrecerii de la restaurant. 

”Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar şi nişte datorii, adică vreo 4.000-5.000 de euro. Soţia este pur şi simplu îngrozită de tot ceea ce s-a întâmplat.

Oricum, cel care a acţionat ştia exact ce face.

Camerele de supraveghere existente la bloc au fost orientate pentru a nu surprinde cum a intrat în casă. Bine, am înţeles că nici nu funcţionau. Sper totuşi ca poliţiştii să dea de urma hoţului, mai ales că le-am indicat şi cine este suspectul”, a mai spus mirele păgubit.  
 

×
Subiecte în articol: Suceava nunta bani
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close