Antena 3 CNN Actualitate Doi morţi, incendii şi gospodării distruse, urmările furtunilor produse în ultimele 24 de ore

Doi morţi, incendii şi gospodării distruse, urmările furtunilor produse în ultimele 24 de ore

Doi morţi, incendii şi gospodării distruse, urmările furtunilor produse în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Iun 2011   •   10:42

Furtunile au făcut ravagii în aproape toată ţară. Doi bărbaţi au murit, iar un copil de 11 ani a ajuns la spital, după ce au fost loviţi de trăznet.
Mai multe gospodării au fost distruse de incendii provocate tot de trăznet. Şi circulaţia  feroviară a fost afectată. Patru trenuri au fost oprite în gări timp de o oră din cauză că mai mulţi copaci rupţi au căzut peste o linie de cale ferată.

Trãsnetele au fãcut primele victime în Bistriţa-Nãsãud. Furtuna i-a prins în câmp deschis pe un bãrbat de 68 de ani şi pe nepotul sãu de 11 ani. Ambii au fost loviţi de fulger.

Copilul a fost dus de urgenţă la spital. Pentru bătrân însă, nu s-a mai putut face nimic.

Şi în Dej, un bărbat în vârsta de 61 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost trăznit în timp ce era cu oile la păscut.

În judeţul Suceava, cinci gospodării au ars după ce au fost lovite de trăznet. Din fericire nu au fost victime. Au fost distruse anexele gospodăreşti, precum şi două bucătării de vară.

Furtuni au fost în mai multe zone din ţară. în Baia Mare vântul a rupt mai multe crengi care au căzut peste cablurile electrice şi mai multe case au rămas fără curent. Pe unele străzi nu s-a putut circula din cauza pomilor rupţi, căzuţi pe carosabil.

Circulaţia feroviară a fost şi ea afectată în judeţul Bistriţa Năsăud, unde patru trenuri au fost oprite în gări aproape o oră. Mai mulţi copaci rupţi în timpul unei furtuni au căzut peste o linie de cale ferată.

 




×
Subiecte în articol: furtuni incendii morti trasnet spital
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close