Antena 3 CNN Actualitate Doi motociclişti şi-au pierdut viaţa într-un accident misterios, în Bucureşti (VIDEO)

Doi motociclişti şi-au pierdut viaţa într-un accident misterios, în Bucureşti (VIDEO)

Doi motociclişti şi-au pierdut viaţa într-un accident misterios, în Bucureşti (VIDEO)
Sursa foto: motor
21 Mar 2010   •   19:26

Dragostea pentru viteza pe două roţi le-a adus sfârşitul! Doi tineri au murit într-un oribil accident sâmbătă noapte, în Bucureşti. Iubeau motorul şi senzaţiile pe care le oferă, dar au militat întotdeauna pentru precauţie. Însă, au căzut victime unui canal descoperit, care i-a aruncat într-un stâlp. A fost ultimul drum pe două roţi.

Mădălina s-a îndrăgostit de motor acum mulţi ani şi a învăţat să-l stăpânească, hotărâtă să îşi asume toate riscurile.

Dar, sâmbătă noapte, Mădălina şi prietenul ei nu s-au mai ridicat. Căzătura le-a fost fatală. Au murit pe loc, înainte ca medicii să ajungă la ei pentru a-i salva.

Ambii erau profesionişti. Adi a mai avut un accident în 2008, însă atunci a scăpat cu răni uşoare.

Ştiau că sunt numiţi "donatori de organe". Tocmai de asta îi învăţau pe ceilalţi cum să stăpânească "bestiile pe două roţi". Dar aseară ei nu au mai putut stăpâni motorul. De ce, nimeni nu ştie.

Unele amănunte ale anchetei nu se leagă. În primul rând nu e vorba de un motor puternic, de viteză sau despre bikeri teribilişti. În plus, în mod normal, motocicliştii nu circulă pe marginea şoselei, acolo unde era canalul. Pe forumul motocicliştilor, se vorbeşte despre o posibilă şicanare în trafic sau că ar fi încercat să ocolească un obstacol aflat pe mijlocul drumului. Poliţiştii vorbesc despre viteză însă nu spun nimic concret.

Acolo Mădălina s-a şi fotografiat cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, pasionat de acest sport, chiar el victima unui accident de motor. Trupurile tinerilor vor fi ridicate de familie, luni.



Observator


×
Subiecte în articol: motociclisti canal stalp
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close