Antena 3 CNN Actualitate Doi poliţişti de la Rutieră, prinşi în flagrant când luau bani de la un şofer (VIDEO)

Doi poliţişti de la Rutieră, prinşi în flagrant când luau bani de la un şofer (VIDEO)

Doi poliţişti de la Rutieră, prinşi în flagrant când luau bani de la un şofer (VIDEO)
Sursa foto: politisti
21 Mai 2010   •   22:12

Doi poliţişti din Bucureşti au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau bani de la un şofer, să nu-i ia permisul de conducere. Poliţiştii au ajuns pe mîna procurorilor anti-corupţie.

Şoferul a fost oprit în trafic pentru o infracţiune ce se pedepseşte cu suspendarea carnetul de conducere. Cei doi poliţişti i-au propus însă bărbatului o altă variantă. Se pare că au cerut 500 de lei pentru a-i nu-i ridica permisul. Bărbatul a fost de acord şi a stabilit pentru a doua zi o întâlnire cu poliţiştii.

În cursul dimineţii, bărbatul s-a întâlnit cu cei doi poliţişti în zona Beller-Dorobanţi şi le-a dat banii. Ceea ce nu ştiau "oamenii legii" era că bărbatul, odată ajuns acasă, a sunat la Direcţia Generală Anticorupţie şi a povestit cele întâmplate. Ofiţerii DGA şi procurorii anticorupţie au organizat un flagrant.

Prinşi cu banii "în buzunar", cei doi politisti au vrut sa fuga, dar auu fost imobilizaţi şi duşi la sediul DNA pentru audieri. După câteva ore, au plecat fără să facă nicio declaraţie. Nu la fel de "tăcuţi" au fost prietenii şi rudele poliţiştilor.

Poliţiştii rutieri vor fi cercetaţi în libertate pentru luare de mită.



Antena 3




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close