Antena 3 CNN Actualitate Doi poliţişti riscau să rămână fără slujbă după ce au oprit în trafic maşina prefectului de Timiş

Doi poliţişti riscau să rămână fără slujbă după ce au oprit în trafic maşina prefectului de Timiş

Doi poliţişti riscau să rămână fără slujbă după ce au oprit în trafic maşina prefectului de Timiş
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Apr 2012   •   14:12

Doi agenţi de la Poliţia Rutieră Timiş riscau să-şi piardă funcţia, după ce, săptămâna trecută şi-au făcut meseria. Au oprit în trafic maşina prefectului de Timiş, care încălcase mai multe reguli de circulaţie. În urma incidentului, prefectul s-ar fi plâns conducerii IPJ Timiş că cei doi poliţişti au îndrăznit să-l oprească.

Poliţiştii au surprins, săptămâna trecută, pe radar un autovehicul care circula cu viteză, depăşind de mai multe ori peste linia dublă continuă. Agenţii au făcut semn maşinii să oprească, dar şoferul şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii, care a oprit într-un final. Oamenii legii au constatat că alături de şofer se mai aflau prefectul de Timiş, Mircea Băcală şi deputatul Alin Popoviciu. Parlamentarul a susţinut că maşina era antemergătorul pentru coloana ministrului Transporturilor, Alexandru Nazare, care tocmai viziteze lucrările la autostradă.

Conducerea Poliţiei Timiş a primit sesizări de la prefectul Băcală, care s-ar fi plâns că poliţiştii şi-au permis să-l oprească. Celor doi agenţi li s-a cerut să demisioneze.

În urma verificărilor efectuate în acest caz, s-a stabilit că autoturismul prefectului nu se afla în coloană oficială. Potrivit legii, coloana oficială trebuie însoţită de maşinile poliţiei rutiere.



×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close