Antena 3 CNN Actualitate Doi porci mistreţi, în curtea spitalului Fundeni (VIDEO)

Doi porci mistreţi, în curtea spitalului Fundeni (VIDEO)

Doi porci mistreţi, în curtea spitalului Fundeni (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 1
08 Sep 2010   •   23:01

Dacă credeaţi că aţi văzut tot ce se putea vedea în România, v-aţi înşelat. Doi porci mistreţi au fost miercuri invitaţi nepoftiţi în curtea...spitalului Fundeni. Aţi auzit bine, porcii au intrat în curtea spitalului venind dintr-o pădure din apropiere.

Miercuri dimineaţă, agitaţie mare în curtea spitalului. Doi porci mistreţi traversau în voie zona de intrare în câteva secţii. Paznicii de noapte i-au văzut şi au rămas cu gurile căscate de uimire. Şi-au anunţat şefii şi colegii de pe tura de zi.

Mistreţii se plimbau în voie chiar în zona secţiei de cardiologie. Mai să-ţi stea inima, dacă ai fi trecut în acele momente pe acolo! Paznicii au trecut la măsuri... Un comando de supraveghere a animalelor. Dar aveau nevoie de întăriri, aşa că au sunat la poliţia comunitară.

De fapt, Spitalul Fundeni este amplasat într-o zonă împădurită. Sunt mii de metri pătraţi de pădure, adică locul ideal de plimbare al animalelor. Autorităţile speră să prindă cât mai repede animalele, înainte ca vreun om să fie rănit.

Observator

×
Subiecte în articol: porc mistret spital
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close