Antena 3 CNN Actualitate Doi primari dâmboviţeni, cercetaţi de DNA pentru luare de mită

Doi primari dâmboviţeni, cercetaţi de DNA pentru luare de mită

Doi primari dâmboviţeni, cercetaţi de DNA pentru luare de mită
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Ian 2012   •   13:45

Doi primari social-democraţi din judeţul Dâmboviţa sunt cercetaţi de DNA pentru luare de mită. Denunţător în acest dosar este omul de afaceri Dragoş Dumitru, a cărui firmă a executat lucrări de extindere a iluminatului public în cele două localităţi, informează Mediafax.
   
Ancheta DNA îi vizează pe primarul localităţii Văcăreşti, Florinel Voicu, şi pe edilul localităţii Produleşti, Marin Grigore.
   
Denunţător în acest dosar este omul de afaceri Dragoş Dumitru, a cărui firmă a executat lucrări de extindere a iluminarului public în cele două localităţi şi care le-ar fi dat mită celor doi primari pentru a recepţiona lucrările înainte ca acestea să fie finalizate.
   
Primarul Marin Grigore susţine că acuzaţia de luare de mită este nefondată.
   
"Nu este vorba de nicio luare de mită, eu nu am luat mită. Am dat declaraţii, au venit la mine procurorii, am fost cu ei la Bucureşti. Este o luare de mită fără dovezi şi nu ştiu despre câţi bani este vorba. Lucrarea pe care a făcut-o Dragoş Dumitru este legală, dar nu este terminată. Banii nu au fost achitaţi, iar Dragoş Dumitru dorea ca eu să fac procesul de recepţie, zice el cu cinstitul, adică să mă cinstească, dar nu se poate aşa ceva, pentru că lucrarea nu este terminată", a declarat primarul comunei Produleşti, Marin Grigore.
   
Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, susţine că primarul de la Văcăreşti, Florinel Voicu, ar fi fost reţinut de către procurorii DNA.

Potrivit unor surse judiciare, alături de cei doi primari în acest dosar ar mai fi fost audiat şi un fost angajat al STS, colonel în rezervă.

×
Subiecte în articol: primar Dambovita luare de mita cercetat DNA
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close