Antena 3 CNN Actualitate Doi scafandri au dispărut în Marea Neagră, în apropierea navei turceşti care s-a scufundat (VIDEO)

Doi scafandri au dispărut în Marea Neagră, în apropierea navei turceşti care s-a scufundat (VIDEO)

Doi scafandri au dispărut în Marea Neagră, în apropierea navei turceşti care s-a scufundat (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
10 Sep 2010   •   11:36

Doi scafandri au dispărut, joi seară, în Marea Neagră. Cei doi cercetau epava navei turceşti scufundată săptămâna trecută lângă Mangalia, când, nu se ştie de ce, n-au mai dat niciun semn de viaţă. Colegii lor i-au căutat minute în şir, iar când au văzut că nu dau de ei au sunat la 112.

Scafandrii, angajaţi la o firmă privată, au ieşit în larg pentru a verifica dacă din epava navei turceşti a început să se scurgă petrol. Imediat, alţi doi scafandri au coborât la nava avariată. N-au mai ieşit la suprafaţă, aşa că un al treilea a fost trimis după ei.

Bărbatul a presupus că cei doi sunt în viaţă aşa că s-a întors la suprafaţă. După zece minute de linişte, colegii celor dispăruţi s-au scufundat din nou pentru a-i căuta. În cele din urmă, coordonatorul operaţiunii a sunat la 112.

Din păcate, vremea rea din largul Mării Negre nu le-a permis salvatorilor să continue căutările. Scafandrii s-au întors în zona epavei turceşti vineri dimineaţă. Deşi au trecut mai bine de 12 ore de la dispariţia colegilor lor, salvatorii speră ca aceştia să mai fie încă în viaţă. Este posibil ca cei doi să fi renunţat la echipamentul de scufundare pentru a înota până la mal. Oricum nimeni nu poate sa îşi explice cum au dispărut cei doi având în vedere că erau bine antrenaţi pentru astfel de operaţiuni.



Observator


×
Subiecte în articol: scafandri Marea Neagrã disparuti
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close