Antena 3 CNN Actualitate Doi şoferi din Sibiu s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, iar ceilalţi şoferi au preferat să filmeze şi să nu intervină

Doi şoferi din Sibiu s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, iar ceilalţi şoferi au preferat să filmeze şi să nu intervină

Doi şoferi din Sibiu s-au luat la bătaie, în mijlocul unei străzi, după o şicanare în trafic, iar ceilalţi şoferi au preferat să filmeze de la distanţă în loc să intervină pentru a-i despărţi pe cei doi.

Doi şoferi din Sibiu s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, iar ceilalţi şoferi au preferat să filmeze şi să nu intervină
Sursa foto: Imagini amator
de Ioana Mircea    |    07 Iul 2022   •   14:00

Doi şoferi din Sibiu s-au luat la bătaie în mijlocul unei intersecţii, în Sibiu. Incidentul a avut loc ieri după-amiază în sensul giratoriu de la Mihai Viteazu.

În loc să intervină şi să îi separe pe cei doi şoferi, participanţii la trafic au preferat să filmeze momentul.

Pe imagini se vede cum unul dintre cei doi şoferi este îmbrâncit şi pus la pământ.

Totodată se poate observa că în spatele celor doi, se aproprie trei bărbaţi. Doi dintre aceştia filmau scena petrecută la doar un metru de ei, iar al treilea bărbat vorbea la telefon.

Potrivit poliţiştilor, totul ar fi pornit după ce şoferul îmbrâncit i-ar fi făcut semne obscene unui şofer cu maşina înmatriculată în judeţul Vâlcea. Acesta a oprit să-l ia la rost, însă discuţiile au degenerat, iar cei doi s-au luat la bătaie.

Ulterior, şoferul din Vâlcea s-a dus la poliţie să depună plângere.

Urmează acum ca poliţiştii să stabilească toate împrejurările care au dus la producerea acestui incident in vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă.

Ceilalţi participanţi la trafic au fost deranjaţi de gestul celor doi bărbaţi pentru că din cauza lor traficul a fost blocat. Aceştia le recomandă ca data viitoare să îşi rezolve problemele la secţia de poliţie.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close