Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri au încercat să scoată bani dintr-un ATM folosind un dispozitiv improvizat

Doi tineri au încercat să scoată bani dintr-un ATM folosind un dispozitiv improvizat

Doi tineri au încercat să scoată bani dintr-un ATM folosind un dispozitiv improvizat
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
10 Aug 2013   •   12:33
Doi tineri din judeţul Vrancea au fost prinşi în flagrant de către poliţiştii din Buzău în timp ce încercau să scoată bani dintr-un ATM, folosind un dispozitiv  improvizat, conform Mediafax.
Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la IPJ Buzău, cei doi tineri din Vrancea, de 20 şi respectiv 22 de ani, au fost prinşi, vineri seară, municipiului Buzău, în zona Unirii. 
Tinerii au fost surprinşi de către poliţişti exact în momentul în care intenţionau  să sustragă bani dintr-un ATM, folosind un dispozitiv improvizat.
Poliţiştii i-au imobilizat imediat după ce au aplicat dispozitivul respectiv şi i-au condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău. În urma cercetărilor şi a verificărilor bazelor de date, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri au domiciliile în Focşani, judeţul Vrancea.
De asemenea, oamenii legii au stabilit că cei doi tineri focşăneni sunt principalii suspecţi şi în alte patru furturi din bancomate comise în perioada iunie - august, pe raza municipiului Buzău, cu un prejudiciu total de 1.040 de lei.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva celor doi suspecţi şi continuă cercetările, pentru a stabili dacă cei doi vrânceni mai au la activ şi alte furturi din bancomate. 
 

×
Subiecte în articol: ATM bani tineri Vrancea Politie
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close