Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri din Brăila au acceptat să intre în închisoare pentru un viol pe care nu l-au comis

Doi tineri din Brăila au acceptat să intre în închisoare pentru un viol pe care nu l-au comis

Doi tineri din Brăila au acceptat să intre în închisoare pentru un viol pe care nu l-au comis, doar pentru a acoperi urmele adevăraților făptași. Procurorii au descoperit adevărul după ce i-au trimis în spatele gratiilor pe cei doi.

Doi tineri din Brăila au acceptat să intre în închisoare pentru un viol pe care nu l-au comis
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Murgilă    |    02 Aug 2021   •   11:14

Recent, judecătorii i-au achitat pe tinerii din Brăila pe motiv că, deși au fost acuzați de favorizarea făptuitorului, aceștia ar fi făcut aceste mărturisiri prin constrângere fizică, se arată în pronunțarea magistraților de la Brăila.

În schimb, i-au condamnat pe alți doi bărbați pentru viol și complicitate la viol, respectiv la 14 și 5 ani de închisoare cu executare, însă decizia instanței nu este definitivă. Aceștia au răpit o fată de 10 ani din fața unui supermarket, au dus-o pe marginea unui câmp și au violat-o.

În ceea ce îi privește pe primii doi indivizi, aceștia au fost prinși de către poliție, apoi au spus că ei ar fi făcut acele fapte oribile, astfel încât au stat în arest preventiv câteva luni, după care prin testele genetice s-a descoperit că nu ei erau făptașii.
 

×
Subiecte în articol: viol inchisoare Brăila tineri
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close