Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri au fost filmați în parcul din Mangalia, la scurt timp după ce criminala a aruncat cadavrul Alinei sub o bancă

Doi tineri au fost filmați în parcul din Mangalia, la scurt timp după ce criminala a aruncat cadavrul Alinei sub o bancă

Trupul neînsufleţit al Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă la Mangalia, a fost găsit în parc de alte persoane, înainte de a apărea pescarul.

Doi tineri au fost filmați în parcul din Mangalia, la scurt timp după ce criminala a aruncat cadavrul Alinei sub o bancă
de Georgiana Adam    |    10 Aug 2023   •   08:35

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din parc, se văd doi tineri care au găsit cadavrul Alinei în parc înainte de a trece pe acolo pescarul.

În acel moment, camerele de supraveghere din zonă au surprins doi băieţi care treceau prin parcul din Mangalia, au văzut ceva suspect sub bancă şi au mers să se uite.

După aceea, ei au sunat urgent la 112. 

Tânăra care şi-a ucis cea mai bună prietenă va sta după gratii cel puţin 30 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şiMama Loredanei rupe tăcerea. Fiica ei a minţit-o după ce şi-a ucis cea mai bună prietenă: "Sunt terminată"

Judecătorii au decis să o aresteze preventiv, după ce aceasta şi-a recunoscut fapta. 

După ce şi-a ucis prietena, Loredana a pus trupul chiar în valiza victimei şi a chemat un taxi.

Suspecta i-a spus taximetristului că are cărţi în troler, ca să îi explice de ce era atât de greu.

Procurorii nu au nicio îndoială că este vorba de un singur agresor.

Toţi paşii făcuţi de criminală pentru a scăpa de cadavru au fost filmaţi de camerele de supraveghere din oraş. Fata urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Ultimul mesaj al Alinei către omul de afaceri care o ajuta

"Mă doare sufletul să vă spun că ultimul mesaj de la ea este de acum două săptămâni, când îmi spunea că lucrează pe Litoral și mă ruga dacă pot să o ajut cu închirierea unei garsoniere, până ce rezolvă cu căminul. 

I-am răspuns că voi găsi o soluție, să nu-și facă probleme, urma să o ajut cu garsoniera, dar, iată, s-a întâmplat această nenorocire.

Personal, trăiesc o mare dramă. Alina ar fi putut ajunge unde și-a dorit, avea putere de muncă, era organizată, cuminte, serioasă. Într-o clipă de nebunie, colega ei i-a tăiat aripile. 

Nu-mi revin, nu pot să cred ce s-a întâmplat", a spus Ionel Sandu.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close