Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri suspectaţi că au vândut droguri în Bucureşti, cercetaţi în libertate

Doi tineri suspectaţi că au vândut droguri în Bucureşti, cercetaţi în libertate

Doi tineri suspectaţi că au vândut droguri în Bucureşti, cercetaţi în libertate
Sursa foto: Foto: weedsmokersguide.com
10 Mar 2012   •   18:17

Doi tineri bucureşteni sunt suspectaţi că au vândut LSD şi canabis clienţilor cluburilor din zona Centrului Istoric, iar în prezent sunt cercetaţi în libertate, informează Mediafax. Potrivit detaliilor furnizate de Poliţia Română, la locuinţa acestora din Sectorul 3 al Capitalei au fost găsite droguri şi bani care ar proveni din vânzarea acestora.
   
Ofiţerii antidrog au făcut o percheziţie la locuinţa celor doi tineri, din Sectorul 3 al Capitalei, unde au găsit 95 de doze-timbre LSD, 9,6 grame de canabis, 4.600 de lei şi 145 de euro, două telefoane mobile cu cartele SIM şi un cântar electronic folosit la porţionarea drogurilor.
   
Cei doi tineri au fost prezentaţi procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bucureşti, care au dispus cercetarea acestora în stare de libertate pentru trafic şi deţinere de droguri de risc, a precizat sursa citată.
   
La acţiune au participat poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti.

×
Subiecte în articol: canabis droguri terorism DIICOT
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close